24 apríl
2020

Najbezpečnejšia dovolenka je u nás na lodi! Jednoducho prídeš, nalodíš sa a o pár minút sa už kúpeš!

Od našich klientov dostávame veľa otázok, ako to bude so Sezónou 2020. Podľa posledných informácií z Chorvátska, hranice by sa mali otvoriť pre turistov už 1.6.2020! Naše lode budú pripravené na vyplávanie už od začiatku mája, takže my sme pripravení na príchod klientov na 100% už dnes.

 

V prípade, že by nastala situácia, že hranice krajiny odkiaľ klient pochádza alebo chorvátske hranice budú uzavreté, (resp. medzinárodné lety by neboli možné) garantujeme našim klientom možnosť prebookovania na neskorší termín v rámci sezóny 2020. Ak by to nebolo možné z dôvodu, že nebudú už voľné termíny v sezóne 2020, bude možnosť preniesť si booking na sezónu 2021. S nami máte garanciu, že o svoje peniaze neprídete. Prosím, dajte si veľký pozor na neseriózne chartrovky a dôkladne si ich preverte. Overte si ich finančnú situáciu, možnosti vrátenia peňazí ako aj garanciu prebookovania na iný termín, aby ste v prípade zhoršenia situácie o peniaze neprišli. Veľa spoločností sa v Chorvátsku už dostalo do finančných ťažkostí. Nemajú financie na úhradu ročných poplatkov v marínach, nemajú financie na zaplatenie poistiek na lode, nemajú financie na zaplatenie lízingu, niektorým boli už vytiahnuté plavidlá z vody na breh, prípadne museli prepustiť 90% zamestnancov. Prosím, buďte opatrní a určite zvážte v tejto situácii poistenie od spoločnosti Yacht-Pool International. Úprimne si vážime vašu priazeň a prejavenú dôveru. Radi by sme vás informovali, čo nové sme pre vás pripravili na Sezónu 2020.

fľaša vína na jachte

Čo sme pripravili pre našich klientov z pohľadu bezpečnosti zdravia voči koronavírusu:

1. Zabezpečili sme pre klientov dôkladnejšie a intenzívnejšie čistenie lodí v rámci interiéru aj exteriéru.
2. Zabezpečili sme pre klientov možnosť hĺbkovej dezinfekcie formou generátora ozónu.
3. Zabezpečili sme pre klientov meranie teploty digitálnym teplomerom.
4. Zabezpečili sme pre klientov veľa vitamínov v podobe čerstvého ovocia na palube.
5. Zabezpečili sme pre klientov testovanie našich skipperov na SARS-CoV-2.
6. Zabezpečili sme pre klientov pekné a teplé počasie s množstvom ultrafialových lúčov, ktoré majú radi koronavírus a rýchlo ho zničia 😊.

 

Čo sme pripravili pre našich klientov z pohľadu urýchlenia procesu nalodenia:

1. Zabezpečili sme pre klientov, aby sa kompletne všetky úhrady zrealizovali elektronicky bez nutnosti návštevy kamenného office v Maríne. V minulosti bolo potrebné riešiť minimálne turistickú daň a security deposit v office. Po novom s nami viete kompletne všetko vybaviť elektronicky z pohodlia domova. Či je to transit log, turistická daň, crew list, security deposit alebo čokoľvek iné. Čiže žiadne dlhé rady a polhodinové čakanie v 50 metrovej rade ako pred Billou 😊
2. V rámci služieb All inclusive sme pre vás pripravili možnosť zrealizovať si nákup elektronicky a nechať si ho priniesť donáškovou službou priamo na palubu. Opäť sa vám takto odbúra potreba niekoľko hodinových nákupov v Maríne. Čiže opäť žiadne dlhé rady a žiadne čakanie…

Ako môže vyzerať proces nalodenia pre tých, ktorí k nám prídu individuálnou dopravou autom alebo letecky:

1. Zavoláte svojmu skipperovi, že sa blížite do Maríny s autom alebo taxíkom z letiska.
2. Prehodíte si batožinu do golfového vozíku, ktorý vás odvezie až pred loď, resp. taxík zaparkuje kúsok od lode.
3. Prehodíte si batožinu na loď a ubytujete sa.
4. Môžete vyplávať.
5. Ak chcete, do 10 minút môžete dať už prvú kúpačku od vyplávania.

 

Koľko to celé zabralo? 30 minút od zaparkovania do Maríny? Koľko ľudí ste reálne stretli počas tohto procesu? A teraz sa prosím dobre rozpamätajte koľko času, energie, stresu a potu to celé zabralo keď ste išli na loď naposledy… Takže, ako môžete vidieť, u nás sa naozaj samotný proces nalodenia maximálne zjednodušil, žiaden check-in / žiaden chceck-out, proste sa nalodíte a o pár minút sa už kúpete v azúrovej zátoke.

 

Hovorí sa, že dobrá nálada a pozitívna energia majú blahodárne účinky na posilnenie imunity. Preto vás zo srdca chceme pozdraviť za celý tím Luxury Sailing, tešíme sa na vás a už čoskoro sa aj vidíme na palube našich lodičiek!